Loading...
Beoordelingen2018-07-22T19:09:13+00:00

Ieder bezoek aan Bluefinger Restaurant is weer een belevenis op zich. Natuurlijk horen we graag van onze gasten hoe zij hun ontbijt, lunch of diner hebben beleefd. Hun verhalen delen we graag met u. Smakelijke verhalen over sfeer, gezelligheid, lekker eten en drinken.

Beoordelingen

    wij hadden van te voren gereserveerd voor de lunch terwijl we niet wisten hoe laat we zouden arriveren, maar dit was totaal geen probleem. We konden er voor kiezen om in het restaurant of in de gezellige lobby/bar te eten. De lunch was geweldig, borden...Meer

  thumb Joke V
  8/14/2019

    Via internet een menu voor €32 geregeld; heerlijk eten en prachtig op het bord gearrangeerd. Het is een prima spijs/ kwaliteit deal, echt waar voor je geld. Het is een mooi restaurant op een ongelukkige plek ongeveer op het PEC Zwolle voetbalveld

  thumb mirjamkonijn
  5/31/2019

    Heel lekker gegeten in het restaurant van hotel Lumen. Originele combinaties, mooie borden. De bediening kon iets beter, was vrij nonchalant, bv. met water morsen maar het niet opkuisen.

  thumb Aprilviske
  5/09/2019

    Het 4-gangendiner (Menu van de Chef) was in 1 woord top. Mooie gerechten, een heerlijk wijnarrangement en fijne mensen/service. De open keuken zorgt voor een leuke sfeer in het restaurant en de bediening is zeer vriendelijk (en heeft kennis van zaken). Aanrader!

  thumb pbiesterbos
  4/16/2019

    Heerlijk en bijzonder eten van zeer goede kwaliteit. Ossenhaas was precies zoals gewenst en erg lekker. Fijne bediening en erg leuk om de activiteiten in de keuken te zien

  thumb marioenlinda
  3/31/2019

    Bij hoge uitzondering tijdens de lunch van 4 gangen mogen genieten met persoonlijke toelichting van de koks. Vriendelijke en perfecte bediening, aardige mensen en heerlijk gegeten voor een prima prijs. We kunnen iedereen aanraden om te gaan eten bij Bluefinger!

  thumb NicoletteD51
  2/16/2019

    Erg lekker gegeten, het 3-gangen Menu van de Chef. Eten was goed bereid, mooi opgemaakt en erg goed van smaak. Misschien niet heel spannend, maar wel gewoon heel goed. Daarbij een wijnarrangement, dat was echt uitstekend. Alle wijnen van hoge kwaliteit en goed passend bij...Meer

  thumb jorisx81
  2/11/2019

    Heel lekker gegeten, maar het geluid van de open keuken is soms wat ongezellig. Het menu van de chef is gevarieerd en de bediening professioneel maar toch ook casual. Top. Lekkere wijnen bij het menu.

  thumb kWasDerOok
  12/01/2018

    Tijdens ons verblijf in Lumen, een aantal dagen, lunchten en dineerden we in Bluefinger. Een prima restaurant voor lunch en diner. De variatie is groot. De bediening vriendelijk. Hetgeen we hebben gegeten werd prima geapprecieerd.

  thumb Dick B
  11/03/2018

    Tijdens ons verblijf in Lumen, een aantal dagen, lunchten en dineerden we in Bluefinger. Een prima restaurant voor lunch en diner. De variatie is groot. De bediening vriendelijk. Hetgeen we hebben gegeten werd prima geapprecieerd.

  thumb 454dickb
  11/03/2018