Loading...
Beoordelingen 2018-07-22T19:09:13+00:00

Ieder bezoek aan Bluefinger Restaurant is weer een belevenis op zich. Natuurlijk horen we graag van onze gasten hoe zij hun ontbijt, lunch of diner hebben beleefd. Hun verhalen delen we graag met u. Smakelijke verhalen over sfeer, gezelligheid, lekker eten en drinken.

Beoordelingen

    Bijzonder goed gegeten. Attente bediening, mooie gerechten en heerlijke wijnen, op een speciale locatie. We mochten zelfs nog even een kijkje nemen bij het veld van PEC Zwolle.

  thumb Ron A
  7/19/2018

    Goed eten voor de juiste prijs. Mooie entourage met plaatsen aan de zijkant waar gezellig kan worden gegeten.

  thumb Marc D
  6/18/2018

    Keurige tafel voor elf personen, een prima driegangendiner en een goed glas wijn. Attente bediening. We zijn zeer tevreden.

  thumb jack b
  6/11/2018

    Ontzettend genoten van een vijf gangen menu plus wijn arrangement. Een complete beleving was deze avond, ik raad het zeker iedereen aan.

  thumb Aafje S
  4/16/2018

    We hebben ons laten verrassen door het 5 gangen menu van de chef. Prettige ambiance. Heerlijk genoten van diverse bijzondere gerechten, prachtig opgemaakt. De uitgebreide uitleg van de voormalige sommelier van t Rode Koper en de Koperen Hoogte voegden echt iets toe, hij had veel...Meer

  thumb Ingrid v
  4/13/2018

    Na een dagje treinen geland in hotel Lumen in Zwolle Na wat referenties bekeken te hebben over het Bluefinger restaurant besloten een 3 gangen verassingsmenu te bestellen. Het geheel zag er goed uit fijne, sfeervolle ambiance goed en heerlijk eten met zorg bereid. Het nagerecht...Meer

  thumb Piet B
  10/19/2017

    Diner: Heerlijk gegeten! Prima smaak en goed verzorgd. Geen grote hoeveelheden maar zeker genoeg. Ontbijt: prima buffet. Eitje wordt op smaak klaargemaakt. Ligging restaurant (buiten centrum) maakt het geen voor de hand liggende keuze maar is het, zeker voor diner, meer dan waard!

  thumb Mildred d
  10/07/2017

    Het eten was oke, maar niet fantastich. Na bestellen werd het eten al redelijk snel geserveerd. Helaas te rauw en veel te lauw voor een goede steak. De smaak was wel goed in verhouding en de bediening was keurig en netjes.

  thumb 608ingev
  9/18/2017

    Ontzettende verrassende gerechten, mooie culinaire gangen met zeer goede adviezen van de sommelier! Hele vriendelijke en gastvrije bediening in een erg gezellige atmosfeer! Ik kom hier graag terug en kan niet anders zeggen dan een aanrader voor iedereen in de buurt van Zwolle! En kom...Meer

  thumb Kristiaan D
  9/10/2017

    Tijdens verblijf in hotel Lumen, tweemaal diner gedaan met gasten in het Bluefinger Restaurant en beide keren was het bijzonder aangenaam. Kaart is bescheiden en/of compact maar dat komt de kwaliteit erg ten goede. Prima ambiance, vlotte bediening en vooral ook de dagmenu's serieus nemen...Meer

  thumb George d
  7/25/2017