Loading...
Beoordelingen2018-07-22T19:09:13+00:00

Ieder bezoek aan Bluefinger Restaurant is weer een belevenis op zich. Natuurlijk horen we graag van onze gasten hoe zij hun ontbijt, lunch of diner hebben beleefd. Hun verhalen delen we graag met u. Smakelijke verhalen over sfeer, gezelligheid, lekker eten en drinken.

Beoordelingen

    Bij hoge uitzondering tijdens de lunch van 4 gangen mogen genieten met persoonlijke toelichting van de koks. Vriendelijke en perfecte bediening, aardige mensen en heerlijk gegeten voor een prima prijs. We kunnen iedereen aanraden om te gaan eten bij Bluefinger!

  thumb NicoletteD51
  2/16/2019

    Erg lekker gegeten, het 3-gangen Menu van de Chef. Eten was goed bereid, mooi opgemaakt en erg goed van smaak. Misschien niet heel spannend, maar wel gewoon heel goed. Daarbij een wijnarrangement, dat was echt uitstekend. Alle wijnen van hoge kwaliteit en goed passend bij...Meer

  thumb jorisx81
  2/11/2019

    Heel lekker gegeten, maar het geluid van de open keuken is soms wat ongezellig. Het menu van de chef is gevarieerd en de bediening professioneel maar toch ook casual. Top. Lekkere wijnen bij het menu.

  thumb kWasDerOok
  12/01/2018

    Tijdens ons verblijf in Lumen, een aantal dagen, lunchten en dineerden we in Bluefinger. Een prima restaurant voor lunch en diner. De variatie is groot. De bediening vriendelijk. Hetgeen we hebben gegeten werd prima geapprecieerd.

  thumb Dick B
  11/03/2018

    Tijdens ons verblijf in Lumen, een aantal dagen, lunchten en dineerden we in Bluefinger. Een prima restaurant voor lunch en diner. De variatie is groot. De bediening vriendelijk. Hetgeen we hebben gegeten werd prima geapprecieerd.

  thumb 454dickb
  11/03/2018

    Laat ons met het mindere beginnen, lange wachttijden meer dan 70min voor 1pers, ik had een black angnus steak besteld, Franse bakwijzes (bleu - saignant - a point - bien cuit) zijn hier onbekend, medium dan maar wat eens geserveerd eerder rare voor me was...Meer

  thumb Adventurer815171
  10/31/2018

    Het Bluefinger Restaurant bevindt zich bij het stadion van PEC Zwolle. Tijdens de wedstrijd is het uitverkocht en gezellig druk. Ondanks de drukte werden we prima geholpen en nam het personeel ruim de tijd voor ons. Ze namen zelfs de tijd om de te felle...Meer

  thumb macbrinx
  10/27/2018

    Genoten van de nieuwe herfst kaart. Zag er mooi uit en eten was erg lekker. Vooral de zalm vooraf en de carrotcake als toetje! Aanrader.

  thumb Wessel H
  10/23/2018

    Heerlijk gegeten met vriendelijke gastvrije bediening. Wij hadden beide het 5-gangen verrassing menu gekozen. En het was fantastisch. Elk gerecht mooi opgemaakt en zeer goed van smaak. Kan het zeker aanraden.

  thumb nick m
  10/14/2018

    Met een groep collega's een cursus gevolgd in de zalen van Hotel Lumen en de lunch in dit restaurant genoten. Goede combinatie van (prima) vergaderlocatie en goede lunch. Via de ingang van het hotel is dit restaurant bereikbaar. Ruim opgezet en prettige zitjes. Open keuken...Meer

  thumb Ronald H
  10/10/2018