Loading...
Over Ons2020-05-28T11:49:06+00:00

Of u nu met vrienden en familie komt eten of een diner organiseert voor zakelijke relaties; Bluefinger heeft altijd de beste tafeltjes voor uw gezelschap. Klein en intiem in één van de sfeervolle nissen bijvoorbeeld, iets groter in de Bluefinger Lounge of het Wijnkabinet of groots op het evenementenplein van Lumen Hotel & Events.

LUNCH & DINER

Privé

In Bluefinger Restaurant wordt gezellig uit eten gaan een bijzondere belevenis. Nergens anders in Zwolle vindt u namelijk een restaurant waar u zo ongedwongen kunt dineren met familie, vrienden of kennissen in een schitterende ambiance.

Reserveren
Reserveren - Bluefinger Restaurant Zwolle
Zakelijk - Bluefinger Restaurant Zwolle

ORGANISEER UW EVENT

Zakelijk

Een informele lunch, borrel, diner of zakelijke bijeenkomst? Wij komen graag tegemoet aan uw culinaire wensen. Het menu biedt een smaakvolle keuze uit (inter)nationale culinaire gerechten.

Meer informatie

Bekijk ook eens onze evenementen agenda

Het Bluefinger Restaurant organiseert regelmatig evenementen. Bekijk onze pagina voor de meest actuele agenda!
AGENDA

2 TOT 500 COUVERTS

Groepen

Wilt u groots uitpakken voor klanten of zakelijke relaties? Organiseert u een reünie of familiefeest? Of trouwt u op de middenstip van het PEC Zwolle stadion en wilt u daarna in stijl dineren? Ook dan is Bluefinger Restaurant de ideale locatie.

Meer informatie
Groepen - Bluefinger Restaurant Zwolle
Wedstrijd - Bluefinger Restaurant Zwolle

VOETBAL & FOOD

Wedstrijdarrangement

Wilt u het bezoek aan een wedstrijd graag combineren met een smaakvol wedstrijdmenu? Ook dan bent u van harte welkom in Bluefinger. Het restaurant is gevestigd in het MAC3PARK, de thuisbasis van PEC Zwolle. U loopt zo vanuit het restaurant de tribune op.

Wedstrijdarrangementen
Tripadvisor Score - Lumen Hotel Zwolle