Loading...
Feestdagen2020-11-24T15:51:53+00:00

 
Zoals alles dit jaar gaan ook de feestdagen nèt even anders dan normaal. We weten nog niet of, en hoeveel gasten we kunnen ontvangen (het is voor ons nog niet duidelijk of we gasten die niet bij Lumen Hotel & Events logeren mogen ontvangen). Eén ding is zeker, je kunt hoe dan ook genieten van een Bluefinger kerstdiner. Want naast een heerlijk kerstdiner in ons restaurant bieden we dit jaar de Bluefinger Bouwpakketten waarmee je in een handomdraai een heerlijk kerstdiner op tafel zet. Vier de feestdagen met Bluefinger en geniet!

Avondje uit..

Dit jaar bieden we een heerlijk kerstdiner in ons Bluefinger Restaurant. Onze chef heeft een heerlijk menu samengesteld waarbij je keuze hebt uit een heerlijke vis, vlees of vega gerechten.

Voorgerechten
Gerookte zalm met Hollandse garnalen, scharrelei, paling en vichyssoise
 of
Gepekelde zwijnshaas, eendenlever, spruitenblad, biet, zoetzuur en cèpes mayonaise
of
Bonbon van gekarameliseerde witlof, quinoa, paddenstoel, zoet/zuur en limoen
Tussengerechten
Gebakken zeebaars met coquille, orzo pasta, augurk, pistache en dille
of
Filet met gekonfijt boutje van kwartel, eitje, duxelles, pompoencrème en gevogeltejus
of
Bospaddenstoelenvelouté met basilicum, croutons en beukenzwam
Hoofgerechten
Runderlende met coppaham, knolselderijmousseline, topinamboer, oesterzwam en jus van koffie
of
Kabeljauwfilet met pompoen, hazelnoot, linzen en limoen
of
Linzencurry met geroosterde groenten, cashewnoot en truffelchips
Nagerechten
Bonbon van tropisch fruit, met kokos, ananas, chocolade en sorbetijs
of
Selectie van Europesen kazen
Invulling Kids Kerst Menu
Tomatensoep  |of|  Ham met meloen  |of|  Toast met gerookte zalm
*
Biefstukje met groenten, friet en appelmoes  |of|  Gebakken zalm met groenten, friet en appelmoes  |of| Snack met groenten, friet en appelmoes (keuze uit: frikandel, kroket, kipnuggets, kaassoufflé)
**
Kinderdessert

Wijnarrangement
Met passie en liefde voor de gerechten verzorgen wij graag een passend wijnarrangement. Onze sommelier selecteert de beste wijnen bij bovenstaande gerechten.

Dieetwensen
Volg je een dieet of heb je een voedselallergie waar we rekening mee moeten houden? Meld het ons! Het is voor onze keukenbrigade prettig wanneer je bij het maken van de de reservering alvast vermeldt wat de speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen.

Prijzen en shifts
Om gasten op een veilige manier te ontvangen werken wij op beide Kerstdagen in twee shifts.

Shift 1: 16.30 tot 19.00 uur (in deze shift heb je de mogelijkheid  om te kiezen voor een 3- of 4-gangen diner of een kids kerstdiner)
Shift 2: 19.30 uur tot sluit (in deze shift heb je de mogelijkheid  om te kiezen voor een 4- of 5-gangen diner of een kids kerstdiner)

3-gangen diner: € 42,50
4-gangen diner: € 52,50
5-gangen diner: € 62,50
Kids kerstdiner: € 16,50

Reserveren

Wil je reserveren? Klik op onderstaande knop of bel naar 088-1471471

Reserveren

Inclusief overnachting
Na het diner niet meer naar huisen hoeven huis en lekker onder de wol kruipen bij Lumen Hotel & Events? Dat kan! Dit heerlijke kerstdiner is ook te boeken in combinatie met een hotelovernachting. Bekijk hier het complete arrangement.

..Of thuis

Alleen mogelijk om te bestellen op 24, 25 en 26 december 2020 

Deze kerstdagen maximaal genieten met minimale inspanningen? Dan kan! Met onze Bluefinger Bouwpakketten zet je binnen een handomdraai een culinair kerstdiner op tafel.

We bieden een 4- of 5-gangen afhaalmenu. Wij vragen jullie nog een paar handelingen te doen om zo de gerechten op te bouwen en af te maken. Je ontvangt uiteraard een uitgebreide handleiding. Je kunt kiezen uit een vlees- en vismenu of een vegetarisch menu. Daarnaast hebben we diverse wijnen geselecteerd, passend bij elke gang.

Bekijk en bestel

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor