De verhalen van onze gasten

Ieder bezoek aan Bluefinger Restaurant is weer een belevenis op zich. Natuurlijk horen we graag van onze gasten hoe zij hun ontbijt, lunch of diner hebben beleefd. Hun verhalen delen we graag met u. Smakelijke verhalen over sfeer, gezelligheid, lekker eten en drinken.

Bekijk ook onze reviews op Couverts: KLIK HIER.

 • Marije frame

  "Omdat het eten áltijd van super goede kwaliteit is hebben we dit keer voor een verrassingsmenu gekozen. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was perfect! We komen gauw weer! :) "

 • via Tripadvisor frame

  "Prima gelegenheid om zakelijk of privé te borrelen en te dineren. Vriendelijke bediening en zijn de gast terwille met extra informatie wat mogelijk is."

 • Eveline frame

  "Naast dat het eten voortreffelijk smaakte, een pluim voor de bediening, allemaal even vriendelijk en attent, ga zo door met deze manier van gasten ontvangen!! Wij komen zeker nog eens terug "

 • Marja frame

  "Wij hadden de casino en grill en dit was prima geregeld!! "

 • Claudia frame

  "Professioneel, warm, heerlijk, nieuw, niet saai, open. Ik kom zeker terug blijf zo doorgaan! Een aanrader voor mensen die van vernieuwing houden. "

 • Berend van Panhuis frame

  "Echt heel goed eten, prijs/kwaliteit verhouding subliem en een hele goede en vriendelijke en correcte bediening, in één woord super !! "

 • Yvonne frame

  "29 juni samen met een collega bij Bluefinger restaurant gegeten. Beide voor een visgerecht gekozen met een heerlijk glas chardonnay. De bediening was erg vriendelijk en correct. We hebben onwijs genoten. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader om hier te gaan eten!"

 • Harold Breman frame

  "Op zondag voorafgaand aan de wedstrijd PEC-Go Ahead Eagles geluncht, personeel is altijd heel vriendelijk en service gericht, super. ook het eten is altijd voortreffelijk !! "

 • Erik frame

  "We hadden dit restaurant gekozen omdat het goed bereikbaar is en makkelijk parkeren. Het zit in een hotel maar is echt een aanrader om naar toe te gaan. Een van de betere 'hotel-restaurants' waar ik gegeten heb. Mooie, aantrekkelijke kaart. Omdat we geen garantie konden krijgen dat in het menu ook wild zit hebben we a la carte gegeten. Heerlijk voorgerecht met hert en zwezerik, krokant, smaakvol en mooi opgemaakt. Voor het hoofdgerecht wild zwijn (tafelgenoten) en fazant. Dit was met pompoen en macadamia en heerlijk sappig/mals. Goede koffie, mooie friandises, een aanrader en ga er zeker nog een keer heen! "